PUUR NATUURLIJK COACHING

Uit je hoofd in je lijf
Waarmee kan ik ondersteunen

Regie over jouw gevoel, op je leven en klaar voor ontwikkeling

Coaching

Tijdens de coaching gebruik ik de natuur graag als metafoor. De natuur kan je prachtige inzichten geven. In de natuur beweeg je je buiten je eigen vertrouwde wereld. Je zult letterlijk nieuwe wegen inslaan en nieuwe dingen ontdekken. Je staat hierdoor makkelijker open voor nieuwe inzichten en ideeën.

Ik ben Marjon Brinks. Mijn werk is mijn passie. Ik word gedreven wanneer ik zie dat je stappen maakt, met als doel te zijn wie je wil zijn en al je kwaliteiten die je hebt, kunt inzetten. De natuur pas ik graag toe als metafoor in mijn coaching. Mijn lijfspreuk is dan ook, ‘Uit je hoofd in je lijf’. 

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een vorm van coaching, die er voor zorgt dat je fysiek en mentaal in beweging komt. Het verschil met een reguliere coaching is dat je al wandelend buiten in gesprek bent.

Jobcoaching

Jobcoaching is een veelvuldig ingezet en gewaardeerd instrument om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen

Stress- en burn-outbegeleiding

Het kan iedereen overkomen; te veel stress en/of een  burn-out, maar extra gevoelig zijn mensen met de volgende persoonskenmerken: ben je altijd behulpzaam voor de ander?

Loopbaancoaching

Tijdens de loopbaancoaching onderzoek je uitgebreider wat een volgende stap in je loopbaan zou kunnen zijn. Zo maak je een bewuste en duurzame keuze voor je toekomst en loopbaan.

oriëntatiegesprek

Durf jij en gun jij jezelf of één van jouw medewerkers deze kans?
Meld je aan voor een gratis oriëntatiegesprek.

Meer weten over de mogelijkheden en wat ik voor jou kan beteken?
Contact

2023 Puur Natuurlijk Coaching