06 252 271 86 foto@bartvanuitert.nl

POST

Het beeldfeuilleton is van start. De eerste enveloppen zijn verstuurd. De openingsafbeelding van het feuilleton staat hiernaast: een raam. Het is een foto, dus mag je er van uit gaan dat deze van mijn hand is. Wat hier mijn bedoeling mee is? Dat mag jij als lezer zelf bepalen.

Het vervolg op deze foto is ook binnen getuigen de twee foto’s van de envelop die ik afgelopen week in de bus kreeg. Willemien heeft een antwoord gemaakt op deze foto. Een klein kunstwerk waarvan ik geen beelden laat zien. Afgelopen zondag heb ik mijn antwoordt in beeld gemaakt. Gisteren op de post gegaan. Dus als je mee telt: Het beeldfeuilleton is bij beeld 3 aangekomen.

Daar zie je niets van hier en daar moet je maar aan wennen. De dialoog speelt zich (voorlopig) tussen mij en Willemien af. Wellicht dat wij in een later stadium nog een tussenblik geven. Voor nu blijven de beelden verborgen. Des te verrassender is straks het eindresultaat. Dat geldt trouwens ook voor mijzelf. Het enige vertrouwde is de ‘ouderwetse post’.

Pin It on Pinterest

Share This